Welkom bij praktijk VaartscheRijn                                       
uw lichaam in goede handen!      Gezocht collega pedicure én te huur praktijkruimte in Utrecht!
Pedicureathome in Utrecht, praktijk voor medische en cosmetische voetbehandelingen, gevestigd in praktijk VaartscheRijn zoekt per direct een gediplomeerde en Provoet erkende zzp collega pedicure/medische pedicure.

Je werkt zelfstandig, beheert je eigen agenda en kunt op deze manier eenvoudig een eigen klantenbestand opbouwen, maar ook gebruik maken van het bestaande klantenbestand. Spreekt dit jou aan? Dan horen we graag van je.

Dagen kunnen in overleg worden samengesteld. Avond en/of weekend openstelling ook geen probleem. Huurprijs
Is per maand bij afname van minimaal 2 dagen of 4 middagen per week. Prijs is incl. gas, licht, water, schoonmaakkosten.

Ben jij of ken je een zelfstandige (medisch) pedicure die op zoek is naar een ingerichte praktijkruimte  én samenwerking in gezellige & professionele praktijk in Utrecht? Neem dan contact met mij op! 


Eisen:
* Jij hebt: 
- een ProVoet erkend diploma 
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken 
- Je bent collegiaal, professioneel, representatief en klantvriendelijk 


Interesse?

Ben je enthousiast? Of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar: info@pedicureathome.nlTe huur Praktijkruimte

In de praktijk is , door vertrek collega (verhuizing)  een praktijkruimte/spreekkamer te huur voor 4 dagen per week (niet de vrijdagen).
We zoeken een collega binnen onze (para)medische en welzijnsdienstverlening.
Avond en/of weekend openstelling is geen probleem. Huurprijs Is per maand bij afname van minimaal 1 dag per week.
Prijs is incl. gas, licht, water,  etc.  Ben jij of ken je iemand die op zoek is naar een ingerichte praktijkruimte? Neem dan contact met op!
Mail naar info@praktijkvaartscherijn.nl . of neem telefonisch contact op met Jolanda Koppenol 0629210337.

 

Onze berichten vind je hier!

 

2019-11-20

De spanning tussen tegengestelde krachten

Op dit moment zien we veel om ons heen gebeuren, het is onrustig in de maatschappij. Op het wereldtoneel zijn de krachten van personen of groeperingen in hun gedrag zicht- en voelbaar en vraag je je wellicht af waartoe dat gedrag gaat leiden. Het kan ook zo zijn dat je deze ervaring op dit moment dichter bij huis hebt, doordat je persoonlijk een uitdagende situatie meemaakt.
Getuige zijn van of deel uitmaken van een confrontatie van krachten vraagt wat van je. Een confrontatie van krachten voelt dikwijls oncomfortabel aan en het vraagt van je om niet in de aanval of verdediging te schieten, maar stevig te blijven staan.
Maar hoe blijf je stevig staan in een turbulente tijd? Als de boodschappen om je oren vliegen of als het van binnen een ongeorganiseerd boel is omdat er te weinig tijd is om te verwerken wat je op je bord krijgt, dan is het nodig om tijd voor jezelf te plannen.
Wanneer je tijd voor jezelf plant, creëer je de gelegenheid om zaken te verwerken. Dit verwerken gebeurt veelal onbewust, met name tijdens een activiteit die je redelijk gedachteloos kan doen. Zoals bijvoorbeeld tuinieren, wandelen of opruimen.
Plan simpele activiteiten waarin je alleen bent en geen gesprek hoeft te voeren. Ervaringen verwerken doe je het beste alleen. Een gesprek hebben met iemand anders over je ervaring kan zeker verrijken, maar uiteindelijk ben jezelf degene die de ervaring moet verwerken. En wat die ervaring met jou doet, kan alleen jij bepalen. Lukt dit niet alleen, zoek dan professionele hulp.
Tijd voor jezelf plannen, zorgt er ook voor dat je je eigen stem beter gaat horen. Met andere woorden je krijgt zicht op wat de situatie met je doet en daaruit volgt hoe je met de situatie wilt omgaan. Hoe bewuster je daarvan bent, hoe makkelijker het voor je is om stevig te blijven staan als er veel om je heen gebeurt.
Bij een confrontatie is er spanning tussen tegengestelde krachten.
En het is deze spanning tussen tegengestelde krachten waar we onrustig van worden. De status quo wordt bedreigd. Je voelt dat er een verandering op handen is en verandering brengt altijd onzekerheid met zich mee. Mensen houden niet van onzekerheid, zo zijn we eenmaal geprogrammeerd. En toch is het zaak om zoveel mogelijk mee te bewegen met wat zich aandient, want niet erkennen wat er is, leidt tot meer spanning.
Een hardnekkige klacht is een uiting van spanning tussen tegengestelde krachten in het lichaam. Heb je een hardnekkige klacht en wil je meer helderheid krijgen over wat er aan de hand is? Neem dan vrijblijvend contact op via 06-13616501 of via [email=info@maudvanderveldt.nl]info@maudvanderveldt.nl[/email].

Admin - 12:50 @ Acupunctuur | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.