Welkom bij praktijk VaartscheRijn                                       
uw lichaam in goede handen!      Gezocht collega pedicure én te huur praktijkruimte in Utrecht!
Pedicureathome in Utrecht, praktijk voor medische en cosmetische voetbehandelingen, gevestigd in praktijk VaartscheRijn zoekt per direct een gediplomeerde en Provoet erkende zzp collega pedicure/medische pedicure.

Je werkt zelfstandig, beheert je eigen agenda en kunt op deze manier eenvoudig een eigen klantenbestand opbouwen, maar ook gebruik maken van het bestaande klantenbestand. Spreekt dit jou aan? Dan horen we graag van je.

Dagen kunnen in overleg worden samengesteld. Avond en/of weekend openstelling ook geen probleem. Huurprijs
Is per maand bij afname van minimaal 2 dagen of 4 middagen per week. Prijs is incl. gas, licht, water, schoonmaakkosten.

Ben jij of ken je een zelfstandige (medisch) pedicure die op zoek is naar een ingerichte praktijkruimte  én samenwerking in gezellige & professionele praktijk in Utrecht? Neem dan contact met mij op! 


Eisen:
* Jij hebt: 
- een ProVoet erkend diploma 
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken 
- Je bent collegiaal, professioneel, representatief en klantvriendelijk 


Interesse?

Ben je enthousiast? Of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar: info@pedicureathome.nlTe huur Praktijkruimte

In de praktijk is , door vertrek collega (verhuizing)  een praktijkruimte/spreekkamer te huur voor 4 dagen per week (niet de vrijdagen).
We zoeken een collega binnen onze (para)medische en welzijnsdienstverlening.
Avond en/of weekend openstelling is geen probleem. Huurprijs Is per maand bij afname van minimaal 1 dag per week.
Prijs is incl. gas, licht, water,  etc.  Ben jij of ken je iemand die op zoek is naar een ingerichte praktijkruimte? Neem dan contact met op!
Mail naar info@praktijkvaartscherijn.nl . of neem telefonisch contact op met Jolanda Koppenol 0629210337.

 

Onze berichten vind je hier!

 

2019-11-21

Wintervoeten/handen.. heeft u er last van?

Terwijl de winter zich aandient en de ochtendtemperaturen het gevoel geven dat ze onder nul komen, begint ons lichaam de pijnen te voelen die horen bij vochtig en koud weer. Sommige mensen worden geconfronteerd met gewrichtspijn en stijfheid, anderen met ‘spierzwakte ‘en sommige mensen ervaren flarden van rode, gezwollen, jeukende en soms pijnlijke huid op hun ledematen, bekend als winterhanden.

Winterhanden en/of wintervoeten is een veel voorkomende aandoening/ontsteking die mensen van alle leeftijden kan treffen en wordt veroorzaakt door slechte en/of vertraagde doorbloeding van de haarvaatjes in de huid, meestal met betrekking tot de tenen, vingers, neus en/of oren (extremiteiten).

Deze reactie wordt veroorzaakt door blootstelling aan koud weer, waarbij de bloedvaten samentrekken om lichaamswarmte te behouden. De symptomen zijn pijnlijke, rode plekken en/of knobbels en jeuk dat ontstaat door de overgang van koude (buiten) temperatuur naar de warme (binnen) temperatuur. van winterhanden worden verergerd met een plotselinge temperatuurverandering naar warm weer, of bijvoorbeeld snel onder een warme douche gaan staan.
Hieronder volgen enkele stappen die u kunt nemen om winterhanden/voeten te voorkomen.

- Vermijd extreme temperatuurschommelingen, verwarm uw hele lichaam langzaam na koude temperaturen
- Draag passende kleding! Dit omvat dikke sokken, mutsen en water/winddichte jassen
- Zorg ervoor dat je schoenen (leer en/of rubberen zolen) goed passen en dat het materiaal geschikt is bijvoorbeeld waterdicht als het weer vochtig is.
- Zorg voor droge en niet transpirerende voeten. Droog voeten grondig na het douchen
- Probeer dagelijks te oefenen (zelfs als het een zachte oefening is), dit zal de bloedsomloop helpen verbeteren. Het gaat erom dat u zoveel als mogelijk uw
  bloedcirculatie op gang houdt. In het ernstige geval kunt u uw arts raadplegen voor medicijnen/crèmes tegen:
    - jeuk en pijn
    - bloedvat verwijdend geneesmiddel
    - Uw voeten regelmatig (laten) masseren.

Winterhanden/voeten is meestal seizoensgebonden en verdwijnt in de meeste gevallen binnen een tot drie weken, vooral als het weer een beetje warmer begint te worden. Hoewel de effecten van winterhanden meestal niet permanent zijn, kunnen er complicaties optreden als uw huidblaren mogelijk leiden tot zweren en infecties.
Het is belangrijk om uw bloedsomloop naar uw voeten en tenen te laten beoordelen om ervoor te zorgen dat u geen risico loopt op verdere complicaties, vooral als u al een slechte bloedsomloop of diabetes heeft.

Admin - 12:15 @ Voet-Nagel- en bewegingsklachten | 21 opmerkingen