Welkom bij praktijk VaartscheRijn                                       
uw lichaam in goede handen!      

Pedicure Utrecht/Pedicureathome, pedicure & sportpodologie.

Meer dan voetzorg alleen éals uw voeten er toe doen!

 

Uw voeten doen ertoe. Het is belangrijk om op de juiste manier en zonder klachten te kunnen bewegen. Pedicureathome.nl kan u daarbij helpen. 

Ik sta voor een persoonlijke benadering, service en een hoge kwaliteit van zorg. Een korte wachtlijst, en het streven om in spoedgevallen u direct te kunnen helpen, met een zo'n optimaal mogelijk behandelresultaat en hoge klant tevredenheid.

Heeft u klachten tijdens het staan, lopen of sporten in uw voeten, benen of rug? Bij Pedicureathome.nl kunt u terecht voor diverse specialismen en behandelingen. Vakkundige voetbehandelingen die geheel worden afgestemd op uw klachten en situatie.Voet- en hielpijn

Plantaire fasciitis

Hallux Valgus

Diabetes/reumatoïde artritis

Eelt

Blaren

Likdoorns

ingroeiende teennagels

verdikte nagels

Schimmelnagels/traumanagel

Hamertenen/klauwtenen

Droge huid/KlovenSportpodologie

Medical Taping

Instrumentele behandeling

LCN gelnagel techniek

Schimmelnagels

Cosmetische verzorging

Wist u dit?

Een voet bestaat uit:

26 botjes - 33 gewrichten - 107 banden en 19 spieren en pezen

         

Voor vragen met betrekking tot voet- nagelklachten, sportpodologie, de behandelingen en/of het maken van afspraken, kan je vrijblijvend contact met mij opnemen, via telefoon, e-mail, onderstaand contactformulier of het contactformulier op deze website.

Of bezoek mijn website voor meer informatie over mijn behandelingen/specialisaties: www.pedicureathome.nl, of bezoek de website van Lisanne Karssen: https://www.beautybynaturehouten.nl


 

Met hartelijke groet, 

Jolanda Koppenol, gespecialiseerd pedicure & sportpodoloog

Lisanne Karssen, cosmetisch pedicure

uw voeten in goede handen!


PedicureatHome.nl is een professionele pedicure in Utrecht, gericht op voetverzorging en sportpodologie. Een pedicure is een expert die uw voetklachten kan verlichten of kan laten verdwijnen. Een goed deskundig advies, hygiene, kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij Pedicureathome.nl voorop. 

Na een professionele behandeling  merkt u en uw voeten het verschil!