Welkom bij praktijk VaartscheRijn                                       
uw lichaam in goede handen!      

Beauty Coaching Utrecht

Beauty by Nature Houten

Schoonheidszorg, hulp en ontspanning aan/voor u en uw gezicht.

Puur & Eerlijk. Beauty by Nature staat voor uw natuurlijke schoonheid.


U en uw huid doen ertoe. Het is belangrijk te weten wat de functie van de huid is en doet voor u.

De natuur vind ik belangrijk en daarom werk ik graag vanuit haar eigen kracht met gebruik van natuurlijke producten. Beauty by Nature staat voor de natuurlijke schoonheid van de mens. Met mijn behandelingen wil ik mensen het gevoel geven dat ze mooi zijn zoals ze zijn.


U kunt bij mij terecht voor een basis schoonheidsbehandeling en/of deelbehandelingen. De behandelingen zijn huidvriendelijk met natuurlijke producten en methodes die op juiste wijze werken en gericht zijn op gezondheid en welzijn van u en uw huid. 

Ik ben iemand die voldoening haalt uit iets kunnen betekenen voor de ander. Mijn passie is om mensen hun natuurlijke schoonheid weer te laten ontdekken. Dat ze stralend en opgewekt weer vertrekken. Graag ontvang ik u in een rustige en relaxte ruimte, luister ik goed naar uw behoeftes en geef zo nodig advies op maat.

BeautyCoachingUtrecht doet niet aan marketing/verkoop van producten maar verstrekt wel informatie over de huid, huidbehandelingen en huidproducten. BeautyCoachingUtrecht staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Ook kan ik advies en spieroefeningen  aan  geven vanuit de leer gezichtsyoga.

Kaeso, is het merk waarmee ik werk en richt zich op de beste, van de natuur afgeleide, ingrediënten en is ontstaan door de wens om een unieke schoonheidservaring te creëren met bewezen en effectieve botanische extracten die bekend staan om hun positieve effecten op de huid. Het uitgangspunt van Kaeso is om van de natuur afgeleide ingrediënten te combineren met essentiële behandel formules en op deze manier een zeer hoge kwaliteit aan professionele producten te bieden.Gezichtsyoga is een volledig natuurlijk alternatief voor anti-aging remedies. Door een reeks gezichtsoefeningen te oefenen, kun je leren om de spieren onder de gezichtshuid te versterken en de gezichtscirculatie en bloedstroom te verbeteren, wat resulteert in een meer jeugdige en stralende teint.
Hieronder tref je een lijst aan van onze behandelingen. 


Gezichtsbehandelingen

Basis behandeling                       Plus behandeling.                Japanse gezichtsmassage.       Face Yoga.                  MicroNeedling                                                                           Gezicht, nek & schoudermassage Rugmassage         Hotstonemassage

Deelbehandelingen

Verven wimpers 
Verven wenkbrauwen 
Verven wimpers en wenkbrauwen
Verwijderen onzuiverheden
MicroNeedling 

Harsbehandelingen

Bovenlip of kin
Bovenlip en kin
Wenkbrauwen
Onderbenen of onderarmen
Onderbenen en onderarmen


Voor vragen met betrekking tot de behandelingen en/of het maken van afspraken, kan je vrijblijvend contact opnemen, via telefoon, e-mail, onderstaand contactformulier of via het contactformulier op deze website (zie contact & adres) .


Met hartelijke groet, 

Jolanda Koppenol.

Lisanne Karssen

uw gezicht in goede handen!

puur & eerlijk!BeautyCoaching en Beauty by Nature staan voor natuurlijke producten, empowerment en een heerlijke behandeling met gebruik van diverse massagetechnieken en toepassing serums  op natuurlijke en veilige basis.