Welkom bij praktijk VaartscheRijn                                       
uw lichaam in goede handen!      

Schoonheidszorg, hulp en ontspanning aan/voor u en uw gezicht.

Puur & Eerlijk. Beauty by Nature staat voor uw natuurlijke schoonheid.

Luxueus, rustgevend en effectieve behandelingen


U en uw huid doen ertoe. Het is belangrijk te weten wat de functie van de huid is en doet voor u.                                                                                                         
U kunt bij mij terecht voor een basis schoonheidsbehandeling en/of deelbehandelingen. De behandelingen zijn huidvriendelijk met natuurlijke producten en methodes die op juiste wijze werken en gericht zijn op gezondheid en welzijn van u en uw huid.

BeautyCoachingUtrecht doet niet aan marketing/verkoop van producten maar verstrekt wel informatie over de huid, huidbehandelingen en huidproducten. BeautyCoachingUtrecht staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Ook kan ik advies en spieroefeningen  aan  geven vanuit de leer gezichtsyoga.

Gezichtsyoga is een volledig natuurlijk alternatief voor anti-aging remedies. Door een reeks gezichtsoefeningen te oefenen, kun je leren om de spieren onder de gezichtshuid te versterken en de gezichtscirculatie en bloedstroom te verbeteren, wat resulteert in een meer jeugdige en stralende teint.Jolanda Koppenol, beautycoach
06 29 21 03 37

De natuur vind ik belangrijk en daarom werk ik graag vanuit haar eigen kracht met gebruik van natuurlijke producten. Beauty by Nature staat voor de natuurlijke schoonheid van de mens. Met mijn behandelingen wil ik mensen het gevoel geven dat ze mooi zijn zoals ze zijn.

Ik ben iemand die voldoening haalt uit iets kunnen betekenen voor de ander. Mijn passie is om mensen hun natuurlijke schoonheid weer te laten ontdekken. Dat ze stralend en opgewekt weer vertrekken. Graag ontvang ik u in een rustige en relaxte ruimte, luister ik goed naar uw behoeftes en geef zo nodig advies op maat

Kaeso, is het merk waarmee ik werk en richt zich op de beste, van de natuur afgeleide, ingrediënten en is ontstaan door de wens om een unieke schoonheidservaring te creëren met bewezen en effectieve botanische extracten die bekend staan om hun positieve effecten op de huid. Het uitgangspunt van Kaeso is om van de natuur afgeleide ingrediënten te combineren met essentiële behandel formules en op deze manier een zeer hoge kwaliteit aan professionele producten te bieden.
Lisanne Karssen, schoonheidsspecialiste
06 42 63 91 12

Ik kom uit Oekraïne, ben oorspronkelijk verpleegkundige, maar mijn sterke passie om anderen te helpen zich mooi en zelfverzekerd te voelen en van hun huid te houden ben ik in deze mooie branche terechtgekomen. 

Ik bied een verscheidenheid aan gezichtsproducten aan die net zo luxueus en rustgevend zijn als effectief.
Ik sta altijd klaar om me om te scholen om constant de beste diensten aan mijn klanten te bieden.
Als u vragen heeft, neem dan contact met mij op.  Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten!
Wel is mijn Nederlandse taal nog niet vloeiend maar met het Engels komen we er goed uit.

Circadia, is het farmaceutische merk waarmee ik werk. Circadia verbetert de huid volgens de biologische klok.
Overdag wordt de huid met hooggedosseerde producten beschermt tegen invloeden van buitenaf en ’s avonds wordt de huid herstelt met actieve ingrediënten. De producten bevatten de nieuwste en hoog geconcentreerde ingrediënten en is ontwikkeld door de zeer gerespecteerde en award-winning Dr. Peter T. Pugliese. Hij heeft veel invloed gehad op de ontwikkeling van producten en de skincare industrie. De producten van Circadia zijn parabeen- en sulfaatvrij en is samengesteld met plantaardige ingrediënten, stamcellen, peptiden en vitaminen.

Mila Kosova, schoonheidsspecialiste06 87 22 68 31Hieronder tref je een lijst aan van onze behandelingen. 


Gezichtsbehandelingen

Basis behandeling                                                              Plus behandelingen                Japanse gezichtsmassage                                             Face Yoga.                                                            MicroNeedling                                                                      Gezicht, nek & schoudermassage Rugmassage         Hotstonemassage

Deelbehandelingen

Verven wimpers 
Verven wenkbrauwen 
Verven wimpers en wenkbrauwen
Verwijderen onzuiverheden
MicroNeedling
Massages nek & schouder en rug
Hotstonemassage

Wax en/of Harsbehandelingen

Bovenlip of kin
Bovenlip en kin
Wenkbrauwen
Onderbenen of onderarmen
Onderbenen en onderarmen
Lichaamswaxen


Voor vragen met betrekking tot de behandelingen en/of het maken van afspraken, kan je vrijblijvend contact opnemen, via telefoon, e-mail, onderstaand contactformulier of via het contactformulier op deze website (zie contact & adres) .


Met hartelijke groet, 

Jolanda Koppenol, beautycoach

Lisanne Karssen, schoonheidsspecialiste

Mila Kosova, schoonheidsspecialiste

uw gezicht in goede handen!

puur & eerlijk! 

Luxueus, rustgevend en effectiefBeautyCoaching, Beauty by Nature & Your Treatment Corner staan voor natuurlijke producten, empowerment en een heerlijke behandeling met gebruik van diverse massagetechnieken en toepassing serums  op natuurlijke en veilige basis.