Welkom bij praktijk VaartscheRijn                                       
uw lichaam in goede handen!      

Lees voor ons laatste nieuws op de pagina Blog/Nieuws!Wij zijn een zorg en welzijn praktijk, geopend in 2016, met diverse specialisaties die binnen ons enthousiaste team van zorgverleners en behandelaars aanwezig zijn.

Wij vinden het belangrijk dat u zich als klant thuis voelt in onze praktijk. Dit kenmerkt zich door een open en vriendelijke sfeer waarbij tijd en kwaliteit voor uw gezondheid en uw welzijn centraal staat. U wordt met respect, zorg en vriendelijkheid behandeld, zodat u en uw lichaam in goede handen bent. U speelt een actieve rol in uw behandeling en uw stem wordt gehoord als u vragen of opmerkingen heeft.

Onze zorg professionals zijn aangesloten bij de grootste landelijke beroepsverenigingen, waardoor u verzekerd bent van een behandeling die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. In onze praktijk vindt u een unieke energie & samenwerking tussen de verschillende disciplines, dat zich uit in collegialiteit en teamwerk.  

Onze filosofie is de totaal aanpak die de balans tussen innerlijke gezondheid en uiterlijke verzorging herstelt. Dit doen we door advies en begeleiding te geven door middel van voeding, beweging, bewustwording, huidverbetering en ontspanning. U kunt bij ons terecht voor:

Pedicure & Sportpodologie

Jolanda Koppenol : 06 292 10 337

Orthomoleculaire therapie & Homeopathie

Petra Voorn : 06 126 69 862

Medical taping:

Sucille de Wet:       06 818 37 609

Jolanda Koppenol: 06 292 10 337

Fysiotherapie & Oedeemtherapie
Sucille de Wet : 06 818 37 609

(Medical, Stoel & Voet) Massage(s) therapie

Sucille de Wet: 06 81 83 76 09
Marcel Esser : 06 156 42 355
Robbert Fijnvandraat: 06 278 37 666


Schoonheidsspecialist & Cosmetologist

Mila Kosova: 06 872 26 831
 


 Het gaat om ervaring, deskundigheid en u!


persoonlijke aandacht en zorg voor u, uw gezondheid en welzijn.


Om u te helpen de beste resultaten  te kunnen bereiken staan wij als zelfstandige professionals én als team voor u klaar.

Dit, zodat u van kop tot teen weer verder kunt. U kunt meer informatie over onze diensten/aanbod vinden op deze website onder onze diensten.


Onze diensten zorgen voor uw gezondheid met betrekking tot lichaamsklachten, bewegingsklachten, ontspanning en beauty.          

Ons totaalconcept, is dat u in één praktijk terecht kunt voor diverse noodzakelijke en/of gewenste behandelingen bij gespecialiseerde mensen die staan voor hun vak.


We hebben een omgeving gecreëerd waarin we graag willen werken en waardoor u zich op uw gemak zult voelen.

Ons team, schone kamers en gastvrije omgeving zullen ervoor zorgen dat u zich welkom voelt.

Uw lichaam in de goede handen!