Welkom bij praktijk VaartscheRijn                                       
uw lichaam in goede handen!      

Praktijk VaartscheRijn is een zorg en welzijn praktijk, geopend in 2016, met diverse specialisaties die binnen ons enthousiaste team van zorgverleners en behandelaars aanwezig zijn.

Wij vinden het belangrijk dat u zich als klant thuis voelt in onze praktijk. Dit kenmerkt zich door een open en vriendelijke sfeer waarbij tijd en kwaliteit voor uw gezondheid en uw welzijn centraal staat. U wordt met respect, zorg en vriendelijkheid behandeld, zodat u en uw lichaam in goede handen bent. U speelt een actieve rol in uw behandeling en uw stem wordt gehoord als u vragen of opmerkingen heeft.

Onze zorg professionals in praktijk VaartscheRijn zijn aangesloten bij de grootste landelijke beroepsverenigingen, waardoor u verzekerd bent van een behandeling die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. In onze praktijk vindt u een unieke energie & samenwerking tussen de verschillende disciplines, dat zich uit in collegialiteit en teamwerk.  

De filosofie van praktijk VaartscheRijn, is de totaal aanpak die de balans tussen innerlijke gezondheid en uiterlijke verzorging herstelt. Dit doen we door advies en begeleiding te geven door middel van voeding, beweging, bewustwording, huidverbetering en ontspanning. U kunt bij ons terecht voor:


 


 Het gaat om ervaring, deskundigheid en u!

praktijk VaartscheRijn staat voor

persoonlijke aandacht en zorg voor u, uw gezondheid en welzijn.


Om u te helpen de beste resultaten  te kunnen bereiken staan wij als zelfstandige professionals én als team voor u klaar.

Dit, zodat u van kop tot teen weer verder kunt. U kunt meer informatie over onze diensten/aanbod vinden op deze website onder onze diensten.


Onze diensten zorgen voor uw gezondheid met betrekking tot lichaamsklachten, bewegingsklachten, ontspanning en beauty.          

Ons totaalconcept, is dat u in één praktijk terecht kunt voor diverse noodzakelijke en/of gewenste behandelingen bij gespecialiseerde mensen die staan voor hun vak.


We hebben een omgeving gecreëerd waarin we graag willen werken en waardoor u zich op uw gemak zult voelen.

Ons team, schone kamers en gastvrije omgeving zullen ervoor zorgen dat u zich welkom voelt.

Uw lichaam in de goede handen!