Welkom bij praktijk VaartscheRijn

uw lichaam in goede handen!

PRAKTIJKRUIMTES TE HUUR EN COLLEGA PEDICURE GEZOCHT!!

Gezocht collega pedicure én te huur praktijkruimte in Utrecht!
Pedicureathome in Utrecht, praktijk voor medische en cosmetische voetbehandelingen, gevestigd in praktijk VaartscheRijn zoekt per direct een gediplomeerde en Provoet erkende zzp collega pedicure/medische pedicure.


Je werkt zelfstandig, beheert je eigen agenda en kunt op deze manier eenvoudig een eigen klantenbestand opbouwen, maar ook gebruik maken van het bestaande klantenbestand. Spreekt dit jou aan? Dan horen we graag van je.


Dagen kunnen in overleg worden samengesteld. Avond en/of weekend openstelling ook geen probleem. Huurprijs
Is per maand bij afname van minimaal 2 dagen of 4 middagen per week. Prijs is incl. gas, licht, water, schoonmaakkosten.


Ben jij of ken je een zelfstandige (medisch) pedicure die op zoek is naar een ingerichte praktijkruimte én samenwerking in gezellige & professionele praktijk in Utrecht? Neem dan contact met mij op!


Eisen:
* Jij hebt: - een ProVoet erkend diploma - Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken - Je bent collegiaal, professioneel, representatief en klantvriendelijk
Interesse?
Ben je enthousiast? Of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar: info@pedicureathome.nl


Praktijkruimtes in Utrecht te huur! 


In onze praktijk is , door vertrek collega's (verhuizing) 2 praktijkruimtes/spreekkamers te huur voorrespectievelijk 1, 2 of 3 dagen per week. De praktijk is ideaal gelegen in wijk Oost/Watervogelbuurt, aan de rand van het centrum in Utrecht in ons

multidisciplinair gezondheidscentrum.


In deze praktijk zijn 2  praktijkruimten voor verschillende dagen te huur.

De te huren praktijkruimten zijn geschikt voor (para)medische en welzijns dienstverlening of anderszins praktijkhoudend, starters, zelfstandige ondernemers. In de praktijk zijn diverse professionele behandelaars /collega’s werkzaam.

De huur is inclusief gebruik voorzieningen zoals een gezamenlijke wachtruimte, keuken en toilet en verbruik van gas, elektriciteit, water en Wifi/internet.


Zoek je een geschikte en fijne eigen werkplek, dan is dit voor jou de ideale locatie.

Ben jij of ken je iemand die op zoek is naar een praktijkruimte? Neem dan contact op
mail: info@praktijkvaartscherijn.nl
telefoon: 06 29210337

Onze berichten

Onze berichten vind je hier!

2019-11-21

Wintervoeten/handen.. heeft u er last van?


Terwijl de winter zich aandient en de ochtendtemperaturen het gevoel geven dat ze onder nul komen, begint ons lichaam de pijnen te voelen die horen bij vochtig en koud weer. [Meer weten…]

Admin - 12:15 | 29 opmerkingen

ingroei nagels


Er zijn verschillende oorzaken van ingroeiende teennagels, maar de meest voorkomende is dat de nagels in de hoekjes worden geknipt. Het is verleidelijk om de hoekjes te knippen als het daar pijnlijk is. [Meer weten…]

Admin - 12:44 l en bewegingsklachten

Voorkom toekomstige voetproblemen met deze handige tips


Wist je dat voeten 25% van de botten van het lichaam uitmaken, 18% van de gewrichten en 6% van de spieren. [Meer weten…]

Gastenboek
7 berichten op 2 pagina's                                                                                                                          Nieuw bericht toevoegen aan gastenboek

Christine C

21-11-19 15:07:03

Na aanleiding van een ingroeiende grote teen nagel, gelijk met spoed geholpen. Sympathiek en professioneel, goede adviezen. Ik beveel haar aan.

Marco Otten
12-11-19 09:47:25

In verband met ingegroeide teennagel op advies van huisarts contact opgenomen met pedicure. Zeer deskundig oordeel en deskundige verzorging, ook voor de lange termijn.

Dani anoniem
12-11-19 09:46:45

Vanochtend superfijn en zeer effectief geholpen aan een ingegroeide teennagel aan beide grote tenen. Voor mij een enorme opluchting om op zo een aangename gezellige en 100% professionele manier te worden geholpen.

Dieuwke Hettinga
12-11-19 09:45:43

Na al jaren schimmelnagels te hebben ben ik er in slechts een aantal behandelingen helemaal van af. Fijne behandeling

anoniem
12-11-19 09:43:27

De Eetmevrouw is een zeer moderne en liefdevolle professional, die op de hoogte is van alle trends. Zij weet als geen ander mij te leiden in de wirwar van voedingsadviezen en superfoods. Altijd in staat mij nieuwe en spannende input te geven zonder ooit te dwingen. Het lijkt wel alsof ik zonder dieet alleen maar heerlijk kan eten door goed te kiezen wat bij mij past. Toppertje en blij mee!

anoniem
12-11-19 09:43:00

De Eetmevrouw heeft mij ontzettend goed geholpen bij mijn klachten die nu zo goed als verdwenen zijn. Ze luistert goed naar mijn verhaal en heeft er vervolgens veel tijd en moeite ingestopt om hier een perfect behandel/dieet-plan op af te stemmen. Echt een aanrader!

Karen
12-11-19 09:36:13

Zeer goede massage gehad voor mijn (kantoorwerkzaamheden gerelateerde) schouder en nekklachten. Binnenkort voor herhaling vatbaar!